Κομοτηνή: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Κομοτηνή: Ηλικιωμένη Κομοτηνή: Ηλικιωμένη

Η 76χρονη παρελήφθη τραυματισμένη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ένα δεύτερο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αγροτικό όχημα.

 

 

Απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής ηλικιωμένη γυναίκα, που καταπλακώθηκε από τρακτέρ, στην περιοχή Πολύανθος, του δήμου Ιάσμου Ροδόπης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Μ. Παρασκευής και έσπευσε με δύο οχήματα, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες.

Η 76χρονη παρελήφθη τραυματισμένη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ένα δεύτερο άτομο, επίσης ηλικιωμένο, που επέβαινε στο ίδιο αγροτικό όχημα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.