Το πλοίο «Super Express» προσάραξε σε αβαθή στο λιμάνι της Τήνου

Το πλοίο «Super Express» Το πλοίο «Super Express»

Σε αβαθή προσάραξε το «Super Express» στο λιμάνι της Τήνου.

Σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου, προσάραξε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Express» με 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί και δεν έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές από την πρόσκρουση του πλοίου σε βράχια του λιμενοβραχίονα.

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου Ραφήνα- Ανδρος-Τήνος-Μύκονος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πλοίο αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήνου.

Με το «Superstar» θα μεταφερθούν στη Μύκονο οι επιβάτες του «Super Express»

Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superstar» με προορισμό τη Μύκονο, θα επιβιβαστούν οι 187 επιβάτες το πλοίου «Super Express» που πρασάραξε το απόγευμα σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου και αποκολλήθηκε με ιδία μέσα.

Στο καταμαράν «Super Express» επέβαιναν συνολικά 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και οι επιβάτες με προορισμό την Τήνο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επιθεώρησης του πλοίου «Super Express» και η βεβαίωση πιστοποιητικού αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

super expres

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.