Οι ένοχες αναζητήσεις της Πισπιρίγκου: Από τα «αναισθητικά» μέχρι την «εγκεφαλική ατροφία» (βίντεο)

Οι ένοχες αναζητήσεις της Οι ένοχες αναζητήσεις της

Τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγα 24ωρα πριν τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Ολόκληρη η λίστα με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο - πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας - έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για το διάστημα μεταξύ 12ης και 28ης Ιανουαρίου, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε την 29η του ίδιου μήνα.

«Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό» φέρεται να έψαχνε στο Google σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA.

Η πρώτη αυτή αναζήτηση, όπως διευκρινίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ έδινε αποτέλεσμα πληροφορίες όπως το ότι ένας άνθρωπος ζει χωρίς οξυγόνο μόλις 2 με 5 λεπτά.

Σε άλλη αναζήτηση πληκτρολογεί «αναισθησία στα παιδιά», «αναισθητικά στα παιδιά» και στη συνέχεια «νυχτερινή επιληψία» και «εγκεφαλική ατροφία».

Ακόμα φαίνεται να έψαχνε ένα φάρμακο, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στον θάνατο, ενώ προχώρησε και σε αναζητήσεις σε ιατρική βιβλιοθήκη.

Ενδεικτικά, έψαξε ακόμα τα εξής:

Φαινοβαρβιτάλη APANUTIN (σσ: Αντιπηκτικό φάρμακο που σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο φάρμακο) ΙΑΤΡΟΤΕΚ (σσ: Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που παρέχει στοιχεία για παθήσεις και φαρμακευτικές ουσίες)

Αξίζε να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, ξεκαθάρισε σήμερα πως δεν έχει λάβει γνώση τέτοιων στοιχείων από το πόρισμα της ΕΛΑΣ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.