Κόρινθος: Για μια selfie έπαθε ηλεκτροπληξία (βίντεο)

Κόρινθος: Για μια selfie έπαθε Κόρινθος: Για μια selfie έπαθε

Μια απερισκεψία μιας νεαρής κοπέλας, στην προσπάθειά της να βγάλει μια ξεχωριστή selfie, παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Ένα -αν μη τι άλλο- ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στον Προαστιακό της Κορίνθου, όταν μια νεαρή κοπέλα ανέβηκε σε μηχάνημα του σταθμού και προσπάθησε να βγάλει μια selfie.

Παρά τις προειδοποιήσεις των φίλων της, να μην το επιχειρήσει, η κοπέλα ανέβηκε επάνω στο μηχάνημα και όταν σηκώθηκε όρθια για να βγάλει τη φωτογραφία, προφανώς από άγνοια και απερισκεψία, άγγιξε τα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Το κορίτσι έπεσε από το μηχάνημα στα χαλίκια, στο έδαφος, και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Δείτε πώς περιγράφει το περιστατικό, μέσα από μαρτυρίες φίλων της κοπέλας, ο Ανδρέας Λαχουρίτης, τεχνίτης υποδομής του ΟΣΕ:

{https://www.youtube.com/watch?v=lAVDfZvyfRw&t=61s}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.