Πάτρα: Τον εκβίαζαν μετά το τροχαίο, «μας πληρώνεις τις ζημιές ή σου καίμε το αμάξι»

Πάτρα: Τον εκβίαζαν μετά το Πάτρα: Τον εκβίαζαν μετά το

Άντρας είχε τροχαίο στην Πάτρα, το οποίο όπως υποστηρίζει, ήταν η αρχή του εφιάλτη του.

Πιο αναλυτικά, ο άντρας τράκαρε και όπως καταγγέλλει, αντάλλαξαν στοιχεία στο σημείο και έτσι από το άλλο αμάξι είχαν το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως υποστηρίζει, άρχισαν να του τηλεφωνούν και να τον εκβιάζουν για τις ζημιές που είχε προκληθεί. «Μου ζητούσαν αρχικά 15.000 ευρώ και μετά τα βρήκαμε στα 4.000 ευρώ».

Από τη σύγκρουση δυο ΙΧ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, όμως ο άνδρας άρχισε να γίνεται αποδέκτης συνεχών οχλήσεων από τον οδηγό και τους επιβαίνοντες του άλλου οχήματος που ζητούσαν την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού, με πρόσχημα τις φθορές που είχαν προκληθεί στο αυτοκίνητο τους.

Οι απαιτήσεις του σύμφωνα με το pelop.gr ανέρχονταν στις 15.000 ευρώ όμως δεν έβρισκαν ανταπόκριση κι έτσι άρχισαν να τον απειλούν και τον εκβιάζουν, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, πως εάν δεν τους δώσει το ποσό θα του κάψουν το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας μετά τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν, απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και μετά από υπόδειξη των αστυνομικών η συμφωνία «έκλεισε» στα 4.000 ευρώ.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο προγραμματισμένο για τη Δευτέρα ραντεβού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν τα παρέλαβαν οι τρεις άνδρες επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Οι δράστες διαμένουν στον καταυλισμό των Ρομά στον Χάραδρο, κι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση και αναμένεται να οδηγηθούν για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα Πατρών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.