Νάξος: Εδεσε με σύρμα τα αυτιά, τη γλώσσα και την κάτω γνάθο αθώου γάιδαρου για να εκδικηθεί συγχωριανό του!

Νάξος: Εδεσε με σύρμα τα Νάξος: Εδεσε με σύρμα τα

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για την αποτρόπαια πράξη κατοίκου της Νάξου ο οποίος βασάνεσε έναν αθώο γάιδαρο προκειμένου να εκδικηθεί συγχωριανό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας naxostimes.gr το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε χωριό της Νάξου όπου ο γάιδαρος βρέθηκε κακοποιημένος, σε πολύ άσχημη κατάσταση...

Ο δράστης είχε δέσει με σύρμα τα αυτιά με τη γλώσσα του και την κάτω γνάθο του αθώου τετράποδου, τραυματίζοντας και βασανίζοντας το ζώο. Επίσης με τον ίδιο τρόπο είχε δέσει και τα πόδια του γαϊδουριού.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που έχει σχηματίσει δικογραφία, ενώ υπάρχει και κτηνιατρική έκθεση που περιγράφει τα βασανιστήρια του άτυχου ζώου από το δράστη ο οποίος έβγαλε πάνω στο αθώο αυτό τετράποδο όλη του την κτηνωδία.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στη μικρή κοινωνία του χωριού της Νάξου αλλά και σε όσους το γνωρίζουν, που ζητούν τη σκληρή τιμωρία του δράστη.

«Είναι απορίας άξιο πώς ένας "άνθρωπος" ξέσπασε με τόσο μίσος πάνω σε ένα άκακο ζώο που δεν του έφταιξε σε τίποτα. Θα πρέπει η τιμωρία του δράστη να είναι παραδειγματική», σημειώνει στο naxostimes κάτοικος που γνωρίζει το περιστατικό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.