Χαλάει τα σχέδια για Τσικνοπέμπτη ο καιρός

Χαλάει τα σχέδια για Χαλάει τα σχέδια για

Χαλάει ο καιρός την Τσικνοπέμπτη, καθώς μετά τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Τάσο Αρνιακό, η Τσικνοπέμπτη ανάγεται να είναι πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας, με πτώση της θερμοκρασίας από τους 20 στους 12 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση

«Μετά τα ανοιξιάτικα 20ρια των τελευταίων ημερών χειμωνιάτικη έρχεται η Τσικνοπέμπτη, με συννεφιές, βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ορεινά, καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και υποχωρήσει της θερμοκρασίας 5 με 7 βαθμούς σε σχέση με τα 20ρια.

Αυτός ο καιρός θα επηρεάσει και την Αττική. Από τους 20 βαθμούς σήμερα, την Τσικνοπέμπτη θα πέσουμε στους 12 και 13 βαθμούς Κελσίου. Θα είναι η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας.

Την Παρασκευή περιμένουμε βελτίωση του καιρού ωστόσο θα υπάρξει νέα επιδείνωση την Κυριακή».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.