Άγριος καβγάς Δημήτρη Μαρκόπουλου - Γιάμαλη: Εσύ διορίστηκες από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ

Άγριος καβγάς Δημήτρη Άγριος καβγάς Δημήτρη

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρκόπουλο,υποψήφιο βουλευτή στη Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, και στην δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στον Real fm.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την οικονομία και συγκεκριμένα για τις επενδύσεις, όταν ο Μαρκόπουλος εξέδρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσει εμπόδιο που πήγε πίσω τη χώρα.

Οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ θεώρησε ότι οι ερωτήσεις που γίνονταν από την Γιάμαλη ήταν σαφώς υπέρ της κυβέρνησης.

«Να μας πείτε τι θέλετε να σας ρωτάμε» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος» απευθυνόμενη στον Μαρκόπουλο, δήλωση που άναψε τα αίματα.

Αποκορύφωμα ήταν η απάντηση του υποψήφιοτ βουλευτή της ΝΔ προς την δημοσιογράφο: «Εσύ διορίστηκες από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ».ποψηφιος 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.