Αγίου Πνεύματος 2019: Χαλκιδική ψηφίζουν οι Θεσσαλονικείς - Σημειωτόν τα ΙΧ στον Περιφερειακό

Αγίου Πνεύματος 2019: Αγίου Πνεύματος 2019:

Με δυσκολία διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης καθώς είναι σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων προς τις κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τα οχήματα στην Περιφερειακή κινούνται σημειωτόν, ενώ μία μικροσύγκρουση μετά το τούνελ στη μεσαία λωρίδα, στο ρεύμα προς ανατολικά, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κυκλοφορία των οχημάτων.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής στην Ποτίδαια, στο «ορφανό» χιλιόμετρο. Ένα Ι.Χ. έχει μείνει λόγω βλάβης μπροστά από τα ξενοδοχεία.

Αυξημένη κίνηση σημειώνεται και στα διόδια των Μαλγάρων και της Ανάληψης, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Πηγή: thestival

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.