Κρήτη: Αυτή ειναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται - Επέστρεφαν από γαμήλιο γλέντι

Κρήτη: Αυτή ειναι η Κρήτη: Αυτή ειναι η

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ. είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες του «μοιραίου» αυτοκινήτου που παρασύρθηκε χθες το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαράς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους. 

Σύμφωνα με το cretapost.grτ ο ζευγάρι, είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο ενώ είχαν αποκτήσει και ένα μωρό ενώ έμεναν στο Καλό Χωριό Λασιθίου, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγος. Η αδελφή και η μητέρα της 30χρονης έμεναν στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.

Χθες, το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι, αφήνοντας το παιδί τους, και πήγαν πήραν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες. Κατά την επιστροφή τους όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, φαίνεται πως πήραν λάθος δρόμος, και κατέληξαν κοντά στον Γεροπόταμο ο οποίος είχε «φουσκώσει».

Τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν με αποτέλεσμα στη 1 τα ξημερώματα η 30χρονη να καλεί την άμεση δράση ενημερώνοντάς την για την κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. 

ικο 1

ικο 2

ικο 3

ικο 4

Κρήτη: Ολονύχτιες έρευνες για τους 4 αγνοούμενους που παρέσυρε χείμαρρος - Βρέθηκε εξάρτημα του αυτοκινήτου - «Ελάτε πνιγόμαστε» (pics+vid)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.