Απίστευτο σκηνικό στην Φλώρινα: Ιερέας ζήτησε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δημόσια μετάνοια, για την προδοσία της Μακεδονίας (video)

Απίστευτο σκηνικό στην Απίστευτο σκηνικό στην

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το Μακεδονικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό, αναφέροντας ότι στο παρελθόν έπειτα από συλλαλητήριο κρέμασε αυγά στην είσοδο του γραφείου του. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.