Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι από τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού» - Εκβίαζαν γνωστό δικηγόρο και πρώην υπουργό

Νέοι αποκαλυπτικοί Νέοι αποκαλυπτικοί

Νέοι διάλογοι ρίχνουν φως στη δράση της «μαφίας των φυλακών του Κορυδαλλού». Το σχέδιο εκβιασμών και οι συνομιλίες «φωτιά».

Το σχέδιο εκβιασμών σε βάρος δικηγόρων, ανάμεσά τους κι ενός πρώην υπουργού, που απέτρεψε στο παρά 5′ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, όταν σχηματίστηκε ογκωδέστατη δικογραφία. Πίσω από το σχέδιο βρισκόταν η Αλβανική μαφία που, μάλιστα, κινούσε τα νήματα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Στις συνομιλίες που παρουσίασε σήμερα το κεντρικό δελτίο του Alpha, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» απειλεί γνωστό δικηγόρο, τον οποίο απειλούσε. Μάλιστα ενημερώνει έναν άλλο δικηγόρο για τις… προθέσεις του.

Κρατούμενος: Είχαμε μουσαφίρηδες σήμερα. Μου το ‘κανε ο κύριος, ο γκάνγκστερ ο Τ… . Εφτά χιλιάρικα εδώ και 10 χρόνια. Και του ζήτησα τα λεφτά και μου έφερε αυτούς (σ.σ. τους αστυνομικούς) Τώρα θέλω 70 (σ.σ. χιλιάρικα). Θα βρει μπελά, θα τον κάνω…
Δικηγόρος: Καλά, μη λες τέτοια λέει ο δικηγόρος
Κρατούμενος: Δεν πειράζει.

Σε άλλο διάλογο, ο ίδιος κρατούμενος ζητά από δικηγόρο με τον οποίο φέρεται να είχε φιλική σχέση, να μάθει πότε λεφτά του έχει δώσει. Αυτά τα χρήματα, έστειλε συνεργό του, εκτός φυλακής, να τα παραλάβει.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.