Εγκαταλειμμένο κτίσμα κατέρρευσε στο Ηράκλειο Κρήτης

Εγκαταλειμμένο κτίσμα Εγκαταλειμμένο κτίσμα

Οι έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων 24ωρων υπήρξαν πιθανότατα η αφορμή για την κατάρρευση ενός παλαιού, εγκαταλελειμμένου κτίσματος στο Ηράκλειο, το απόγευμα.

Το κτίσμα βρισκόταν στα στενά δρομάκια κοντά στην πλατεία Κύπρου στην περιοχή της Όασης, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής που ενημέρωσαν τις αρχές.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αποτελούμενο από πέντε άνδρες, οι οποίοι ερεύνησαν τα χαλάσματα προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε κανείς εγκλωβισμένος κάτω από τον όγκο των μπάζων που έπεσαν στον δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου θα επιληφθούν ώστε να απομακρυνθούν τα μπάζα από τον δρόμο.

Πηγή: cretapost.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.