Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι λέει ο 19χρονος μέσα από την φυλακή 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι

Τηλεφωνική συνομιλία με τον 19χρονο κατηγορούμενο για το έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο 19χρονος που παραμένει στις φυλακές Γρεβενών ήταν λακωνικός και επέμεινε πως είναι αθώος.    «Τώρα δεν θέλω να αναφέρω. Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω» ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία.   O κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος.    Όπως λέει μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει.    Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.   Στην εκπομπή «Mαζί σου» μίλησε και ο θείος της άτυχης φοιτήτριας, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκείνος, φαίνεται πως η κοπέλα προσπάθησε να αμαυνθεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.   Οπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή, όταν κατάλαβε πως πρόκειται να την σκοτώσουν, έπιασε με κεφαλοκλείδωμα τον έναν από τους δύο δράστες πράγμα το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση τους δράστες με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να πάρει το σίδερο και να την χτυπήσει στο πρόσωπο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.