Αποφυλακίστηκε ύστερα από 19 χρόνια ο πατέρας που έπνιξε τα τρία του παιδιά στην Κρήτη

Αποφυλακίστηκε ύστερα από Αποφυλακίστηκε ύστερα από

Μετά από 19 χρόνια αποφυλακίστηκε ο πα - ΤΕΡΑΣ που έπνιξε τα τρία του παιδιά στην Κρήτη για να εκδικηθεί την εν διαστάση σύζυγό του.

Ηθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα του. Κι έτσι απλά, αποφάσισε για να την εκδικηθεί να πνίξει τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους. Εζησε μόνο η κόρη του, για άγνωστους λόγους- που τότε ήταν 11-12ετών.

Στον Αλμυρό ποταμό του Ηρακλείου έριξε τα τρία του παιδιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Καταδικάστηκε σε τρις ισόβια, βγήκε 19 χρόνια μετά… Συγκεκριμένα, στις 23/11 βγήκε από τις φυλακές Δομοκού, ενώ είναι ανεπιθύμητος στην Κρήτη.

Ολα έγιναν τον Σεπτέμβρη του 1999. Ο εγκληματίας, είχε κλεφτεί με την ανήλικη (σ.σ.: 17 ετών) τότε σύζυγό του για να παντρευτούν. Εκείνη ήταν 17 κι εκείνος 36. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια κι ένα κορίτσι. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η σύζυγος πήρε τα παιδιά και τα ζούσε μόνη της. Επειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες επανασύνδεσης, αποφάσισε να απαγάγει τα παιδιά, τρεις μήνες πριν τα σκοτώσει.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, πήγε με το αμάξι, πήρε και τα τέσσερα παιδιά, για να τα πάει βόλτα. Τα αγόρια ήταν 10,4 και 2 χρονών. Εδεσε την κόρη του στον λεβιέ του αυτοκινήτου και πήρε τα αγόρια. Τα έπνιξε στο ποτάμι. Στη συνέχεια, γύρισε πήρε το αυτοκίνητο με την κόρη του, την πέταξε από το αμάξι στον Μοχό κι εξαφανίστηκε.

Ακόμα και οι δύτες δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν την πράξη του πατέρα των παιδιών όταν ανακάλυπταν ένα προς ένα τα άψυχα κορμάκια τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.