Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε κρησφύγετο κοκαΐνης

Μετέτρεψε το αυτοκίνητό Μετέτρεψε το αυτοκίνητό

Σε χώρο απόκρυψης κοκαΐνης, ναρκωτική ουσία την οποία εισήγαγε από την πατρίδα του, είχε μετατρέψει Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας τριανταεξάχρονος Αλβανός, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας. Σε έρευνες που έγιναν στο όχημα βρέθηκαν 2 κιλά και 85 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι περιφερειακό μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. «Είχε δύο αυτοκίνητα στον έλεγχό του, το ένα το είχε αποκλειστικά για να κρύβει τα ναρκωτικά», τόνισε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Μιλτιάδης Πουρσανίδης, παρουσιάζοντας την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί της Βέροιας αρχικά τον ακινητοποίησαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου φέρεται να διέμενε, και στην κατοχή του βρέθηκαν 53 γραμμάρια κοκαΐνης και 8.000 ευρώ. Ακολούθησαν έρευνες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.