Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Βόρεια Ελλάδα

Εξάρθρωση εγκληματικής Εξάρθρωση εγκληματικής

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Κιλκίς εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Σέρρες.

Ως μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν κατόπιν επιχείρησης της Ασφάλειας 17 άτομα, στην πλειονότητά τους Έλληνες. Σημειώνεται ότι στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και δύο άτομα που είναι προφυλακισμένοι.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ., αστυνόμος Πέτρος Τάνος, το συγκεκριμένο κύκλωμα σχετίζεται με την κατάσχεση ποσότητας 49 κιλών κάνναβης, που έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.