Συνελήφθη στα Ιωάννινα βαρυποινίτης δουλέμπορος

Συνελήφθη στα Ιωάννινα Συνελήφθη στα Ιωάννινα

Στο σωφρονιστικό κατάστημα του Σταυρακίου Ιωαννίνων οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για να εκτίσει την ιδιαίτερα βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί ένας 40χρονος αλλοδαπός δουλέμπορος, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, σε βάρος του 40χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, με την οποία είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 19 ετών και χρηματική ποινή 75.000 ευρώ.

Πηγή: thestival.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.