Μάχη καθηγητών - Ρουβίκωνα στο ΕΚΠΑ - Ο Ρουβίκωνας επανεκατέλαβε την αίθουσα στη Φιλοσοφική

Μάχη καθηγητών - Ρουβίκωνα Μάχη καθηγητών - Ρουβίκωνα

Δεν έχουν προηγούμενο όσα λαμβάνουν χώρα σήμερα στο ΕΚΠΑ μεταξύ των Καθηγητών του Πανεπιστημίου και του Ρουβίκωνα, ο οποίος πριν λίγο επανακατέλαβε το γραφείο 516 στη Φιλοσοφική.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί οι Καθηγητές του ΕΚΠΑ εκδίωξαν το Ρουβίκωνα από το γραφείο 516, δημιουργώντας “ανθρώπινη αλυσίδα” αποκλείοντας οποιονδήποτε να φτάσει στο σημείο.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Μαρίζα Φουντοπούλου, επικράτησε ένταση μεταξύ καθηγητών και φοιτητών-μελών του Ρουβίκωνα, με τους φοιτητές να... σπρώχνουν τους καθηγητές, προκειμένου να μπορέσουν να μπουν στην αίθουσα. 

Οι καθηγητές παρέμειναν μέχρι τη μία έξω από την αίθουσα, αποτρέποντας την είσοδο των φοιτητών-μελών του Ρουβίκωνα στην αίθουσα-γραφείο της αναρχικής συλλογικότητας.

Ωστόσο, αμέσως μετά την αποχώρηση των Καθηγητών από το γραφείο, τα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν ανακατάληψη στο γραφείο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.