Νέες καταγγελίες για ποτά «μπόμπες» στον Λαγανά Ζακύνθου - Ομαδική δηλητηρίαση Βρετανών

Νέες καταγγελίες για ποτά Νέες καταγγελίες για ποτά

Άλλη μία ομάδα εννέα νεαρών Βρετανών φοιτητών που ήρθαν για διακοπές στην Ζάκυνθο καταγγέλλουν ομαδική δηλητηρίαση από ποτά «μπόμπες» σε μπαρ Λαγανά. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς μία ακόμη παρέα 18χρονων κατέληξε στο νοσοκομείο.

Επτά φίλοι από το Κάβεντρι κατέληξαν στο νοσοκομείο με επικίνδυνα συμπτώματα. Ένας από αυτούς, μάλιστα, ανέφερε ότι τον είχαν προειδοποιήσει για κάποια από αυτά τα μπαρ στο Λαγανά, το πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο της Ζακύνθου.

«Τα αποφύγαμε, ωστόσο αρρωστήσαμε», δήλωσε στη Sun ένας από τους τουρίστες στο νησί, φοιτητής οικονομικών. «Μας πήγαν στο νοσοκομείο και τελικά καταλήξαμε όλοι μας σε νοσοκομεία της Βρετανίας», πρόσθεσε.

Η όγδοοη Βρετανίδα που κατανάλωσε «μπόμπα» έπαθε ρήξη οισοφάγου από τους εμετούς, ενώ είχε και θολή όραση.

Αφότου διακομίστηκε σε δύο ελληνικά νοσοκομεία, καθώς και σε ένα στη Βρετανία, επιστρέφοντας, η νεαρή κοπέλα δήλωσε: «Φοβήθηκα πολύ. Νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.