Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Συνελήφθη ο δημοσιογράφος

 Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, συνελήφθη, μετά την χθεσινή παρέμβαση του εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό".

Μετά την χθεσινή παρέμβαση του εισαγγελέα για δημοσίευμα τηςεφημερίδας «Μακελειό» της οποίας είναι εκδότης, οι αρχές προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό, παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.