Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ- Μολότοφ και ένταση με οπαδούς και αστυνομικούς (vid)

Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ- Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ-

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, λίγο πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη από νωρίς, ίσως και πιο έντονη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, όμως στις 18:15 μία μολότοφ, άγνωστο ακόμη πως, έπεσε από ψηλά σε van τηλεοπτικών μεταδόσεων που βρισκόταν έξω από την είσοδο των δημοσιογράφων. Κάποιοι φίνικες πήραν φωτιά και η κατάσταση ξέφυγε επικίνδυνα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο συντριβάνι που υπάρχει στην είσοδο του ΣΕΦ, οι οπαδοί απέναντί τους και έτσι άρχισε ο... πόλεμος. Μάλιστα, βαν πήρε φωτιά.

Η ενημέρωση από την αστυνομία αναφέρει: «Κάψανε ένα βανάκι εταιρείας συνεργαζόμενη με τον ΟΤΕ για τη μετάδοση. Και κάδους έξω από τα αποδυτήρια των αθλητών. Υπάρχουν ομάδες χούλιγκαν που περιφέρονται εκτός του γηπέδου».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.