Τρακτέρ καταπλάκωσε αγρότη στα Μεταξάτα Κεφαλονιάς

Τρακτέρ καταπλάκωσε αγρότη Τρακτέρ καταπλάκωσε αγρότη

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν ήρθε να προστεθεί σε αυτό που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στις απόκρημνες ακτές της Παλλικής. 61χρονος αγρότης από τα Μεταξάτα έχασε σήμερα τη ζωή του ότι τον πλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε.

Το συμβάν έγινε στο χωράφι του αγρότη, ο οποίος έκανε εργασίες, όμως δεν υπολόγισε σωστά την κλίση του εδάφους και το τρακτέρ αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να τον πλακώσει και να βρει τραγικό θάνατο.

Λίγες στιγμές αργότερα οι συγγενείς του το ανακάλυψαν, ωστόσο ήταν πολύ αργά γι’ αυτόν. Η σωρός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί θα πάει στην Πάτρα για νεκροψία. Η αστυνομία Κεφαλλονιάς διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.