Εντοπίστηκε ο άντρας που είχε «ρημάξει» τα μαγαζιά της Κέρκυρας

Εντοπίστηκε ο άντρας που Εντοπίστηκε ο άντρας που

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 33χρονος ημεδαπός για κλοπές σε καταστήματα και απόπειρα κλοπής σε Ιερό Ναό, σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας.

Ειδικότερα, ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία, τη στιγμή που είχε αφαιρέσει χρήματα, από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος λίγη ώρα πριν τη σύλληψη του, είχε διαρρήξει ένα ακόμη κατάστημα (βιβλιοπωλείο) στην ίδια περιοχή, από το οποίο είχε αφαιρέσει φορητό υπολογιστή και χρήματα, καθώς επίσης είχε αποπειραθεί να διαρρήξει και ένα Ιερό Ναό, στην ίδια περιοχή, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μέρος των χρημάτων που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.