Οδέττη και Βλασία στο θέατρο «του Σπιτιού του Ηθοποιού»

Οδέττη και Βλασία στο Οδέττη και Βλασία στο
Η παράσταση “Οδέττη και Βλασία”, μία ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση για παιδιά, παρουσιάζεται αφιλοκερδώς υπό την καλλιτεχνική αιγίδα του "Ιδρύματος του Σπιτιού του Ηθοποιού", τις 2 τελευταίες Κυριακές του Οκτωβρίου, 22 και 29/10 και τις 2 πρώτες Κυριακές του Νοέμβρη 5 και 12/11, στο θέατρο «του Σπιτιού του Ηθοποιού».

Αδελφές. Μάγισσες. Άλλης εποχής. Αλλόκοτες. Ξεμυαλισμένες. Σκονισμένες. Παντός καιρού. Περιμένουν τρένα, ξεχνούν βαλίτσες, μπερδεύουν συνταγές, διαφωνούν χορεύοντας, ξορκίζουν τραγουδώντας, ξεσηκώνουν και ξεσηκώνονται. Ένα συνονθύλευμα χορού, μιμικής, θεάτρου, ακροβατικών και musical, μια μουσική παράσταση που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.

Η παράσταση παρουσιάζεται αφιλοκερδώς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους μικρούς φίλους να έρθουν σε επαφή με το παιδικό μουσικό θέαμα, δωρεάν.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.