Κακοκαιρία Daniel: Ο δήμαρχος Σκιάθου βουτά σε λασπόνερα 1,5 μέτρου για να σώσει ανθρώπινες ζωές

Κακοκαιρία Daniel: Ο δήμαρχος Κακοκαιρία Daniel: Ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Σκιάθου αψήφησε τους κινδύνους από την πλημμύρα της κακοκαιρίας Daniel και βούτηξε σε λασπόνερα βάθους 1,5 μέτρου για να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Η Σκιάθος ήταν από τις περιοχές που χτυπήθηκε ανελέητα από την κακοκαιρία Daniel. Oι ζημιές είναι ανυπολόγιστες, ειδικά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και του Πλατανιά, που δέχτηκαν μεγάλο όγκο νερού και λάσπης.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ενώ ήταν μαζί με τα συνεργεία του Δήμου και της Πυροσβεστικής, ενημερώθηκε πως ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση -λόγω της πλημμύρας- η αδερφή του και άλλα άτομα στον πρώτο όροφο της οικογενειακής επιχείρησης.

Χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε στα λασπόνερα και τα ορμητικά νερά και κατάφερε να φτάσει στο σημείο, όπου το ύψος του νερού ήταν στο 1,5 μέτρο. Μάλιστα, μετέφερε την αδερφή του και τα άλλα άτομα σε ασφαλή σημείο

Τo βίντεο, που έφερε στην επιφάνεια το skiathoslife, τράβηξε τουρίστρια που διέμενε στην επιχείρηση δωματίων που διατηρεί η οικογένεια του δημάρχου.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΣΚΙΑΘΟΣ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ #ΠΛΗΜΜΥΡΑ #ΑΔΕΡΦΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.