Blue Horizon: Και νέα ανακοίνωση μετά την κατακραυγή

Blue Horizon: Και νέα ανακοίνωση Blue Horizon: Και νέα ανακοίνωση

«Βαθύτατα συγκλονισμένη» δηλώνει η εταιρεία Attica Group έπειτα από τον τραγικό χαμό του 36χρονου Αντώνη Κ. έπειτα από την εξοργιστική κίνηση μέλος του πληρώματος να τον σπρώξει μέσα στη θάλασσα.

Στη νέα της ανακοίνωση η Attica Group κάνει λόγο για αδιανόητες σκηνές που δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου και διευκρινίζει πως πέρα από τις έρευνες των Αρχών «διερευνώνται εσωτερικά οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι σαφείς, προβλεπόμενες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να εφαρμόζονται αυστηρά από τα πληρώματα όλων των πλοίων μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η οικογένεια της ATTICA GROUP είναι βαθύτατα συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν και εκφράζει την οδύνη, τα συλλυπητήρια, καθώς και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και στους φίλους του 36χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Οι σκηνές που όλοι είδαμε χθες βράδυ είναι αδιανόητες, δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό, όχι μόνο των πληρωμάτων μας, αλλά και της ελληνικής ναυτοσύνης στο σύνολό της.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι παράλληλα με την έρευνα των Αρχών, προκειμένου να διακριβωθούν στο ακέραιο οι συνθήκες της τραγωδίας διερευνώνται εσωτερικά οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι σαφείς, προβλεπόμενες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να εφαρμόζονται αυστηρά από τα πληρώματα όλων των πλοίων μας.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας η πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

 

#BLUE_HORIZON #ΠΝΙΓΜΟΣ #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #ATTICA_GROUP #ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΛΙΜΑΝΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.