Κακοκαιρία «Daniel»: Νεκρή γυναίκα στη Μαγνησία

Κακοκαιρία «Daniel»: Νεκρή Κακοκαιρία «Daniel»: Νεκρή

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα από την Μαγνησία, καθώς πλήττεται για δεύτερη μέρα από την κακοκαιρία Daniel.

Μία ηλικιωμένη είναι το δεύτεορ θύμα της κακοκαιρίας «Daniel» στη Μαγνησία.

Η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή απο την περιοχή Πάλτση, απο οκτώ πυροσβέστες.

Στους τρεις παραμένουν οι αγνοούμενοι.

Lockdown σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Μηνύματα του 112 εστάλησαν στους κατοίκους της Καρδίτσας και των Φαρσάλων ειδοποιώντας τους ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στις περιοχές τους λόγω της εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα τα μηνύματα αναφέρουν: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νομό Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή Φαρσάλων λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία προς το νότιο Πήλιο διακόπηκε διότι κατέρρευσε η γέφυρα στην περιοχή της Μπούφας επί της εθνικής οδού Βόλου – Νεοχωρίου - Αργαλαστής. Μέσα στην πόλη του Βόλου λόγω των βλαβών στα δίκτυα, δεν υπάρχει ηλεκτρικό, νερό, ίντερνετ και τηλέφωνο. Επίσης έχουν πλημμυρίσει οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, του πρώην εργοστασίου που στεγάζει εκθέματα και εργαστήρια για την ιστορία της πλινθοκεραμοποιίας και το μνημείο αυτό της βιομηχανικής μας κληρονομιάς θάφτηκε στις λάσπες.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης εκκενώθηκαν πτέρυγες του Γηροκομείου Βόλου, καθώς και το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, με την Πολιτική Προστασία να κάνει λόγο για νέα έξαρση της κακοκαιρίας Daniel μέσα στις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Νωρίτερα αναβλήθηκαν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς πλημμύρισε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση του σημερινού προγράμματος. Από τη διοίκηση ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά με εφεδρικό μηχάνημα.

Στην Βόλο δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη οι αστικές συγκοινωνίες, ενώ δεν υπάρχουν τρένα και δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Σε ολόκληρη την περιοχή του Βόλου δεν κινείται κανένα όχημα, καθώς τα νερά έχουν καταλάβει τα πάντα και έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους δρόμους, ειδικά στην περιοχή του Πηλίου, όπου οδοστρώματα έχουν υποχωρήσει και ολόκληροι δρόμοι έχουν καταστραφεί εντελώς από τη μανία του νερού. 

Τεράστιες καταστροφές

Στη Νέα Ιωνία του Βόλου, περιοχή από την οποία περνάει το ποτάμι του Κραυσίδωνα το οποίο χθες φούσκωσε και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, οι εικόνες είναι ενδεικτικές της καταστροφής.

Οι δρόμοι παραμένουν πλημμυρισμένοι, δέντρα έχουν πέσει και αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν καταλήξει σε μια μάζα το ένα πάνω στο άλλο.

Ενδεικτικό της ορμής του νερού είναι το γεγονός ότι αυτοκίνητα κατέληξαν σε αυλές σπιτιών σπάζοντας τους τοίχους.

Το νερό ανέβηκε σε μεγάλο ύψος, με τους κατοίκους ήδη να μετρούν τις πληγές τους.

#ΝΕΚΡΗ #ΜΑΓΝΗΣΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΒΡΟΧΕΣ #ΠΛΗΜΜΥΡΑ #ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.