Επιμένει η κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα 112 σε Δομοκό - «Εκκενώστε προς Νέο Μοναστήρι»

Επιμένει η κακοκαιρία Daniel: Επιμένει η κακοκαιρία Daniel:

Το 112 ήχησε και στον Δομοκό. Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Daniel την Τετάρτη, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν την ίδια ένταση των φαινομένων στην περιοχή για τουλάχιστον 24 ώρες ακόμη.

Το 112 ήχησε και στον Δομοκό καλώντας τους κατοίκους των οικισμών Σοφιάδα και Πετρίλια να εκκενώσουν προς το Νέο Μοναστήρι.

{https://twitter.com/112Greece/status/1699302008547688466?s=20}

Η κακοκαιρία Daniel έχει επιφέρει έναν θάνατο, τρεις άνθρωποι αγνοούνται, ενώ οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Ένας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι και ανυπολόγιστες καταστροφές είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel που μαίνεται. Συνεχή είναι τα μηνύματα από το 112, ενώ σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε Μαγνησία και Καρδίτσα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πιο συγκεκριμένα, δύο άτομα αγνοούνται στην περιοχή του νοτίου Πηλίου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πάλτσης χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Παράλληλα συνεχίζει να αγνοείται ο 42χρονος άνδρας που προσπάθησε να περάσει το πρωί με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου.

Lockdown σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Μηνύματα του 112 εστάλησαν στους κατοίκους της Καρδίτσας και των Φαρσάλων ειδοποιώντας τους ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στις περιοχές τους λόγω της εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα τα μηνύματα αναφέρουν: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νομό Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή Φαρσάλων λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία προς το νότιο Πήλιο διακόπηκε διότι κατέρρευσε η γέφυρα στην περιοχή της Μπούφας επί της εθνικής οδού Βόλου – Νεοχωρίου - Αργαλαστής. Μέσα στην πόλη του Βόλου λόγω των βλαβών στα δίκτυα, δεν υπάρχει ηλεκτρικό, νερό, ίντερνετ και τηλέφωνο. Επίσης έχουν πλημμυρίσει οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, του πρώην εργοστασίου που στεγάζει εκθέματα και εργαστήρια για την ιστορία της πλινθοκεραμοποιίας και το μνημείο αυτό της βιομηχανικής μας κληρονομιάς θάφτηκε στις λάσπες .

Πού θα πέσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και πρόσκαιρα την Αττική κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα), την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και κατά τόπους στη δυτική και νότια Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ έως το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βορειοδυτικά τους 23 με 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 28 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

#ΔΟΜΟΚΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #112 #ΕΜΥ #ΚΑΙΡΟΣ #ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ_ΣΤΑΘΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.