Η κακοκαιρία Daniel χτυπά ανελέητα τον Βόλο, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, αυτοκίνητα «βούλιαξαν» σε δρόμους - «ποτάμια»

Η κακοκαιρία Daniel χτυπά Η κακοκαιρία Daniel χτυπά

Αδιάβατοι δρόμοι που μοιάζουν με ποτάμια, οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, και καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα προκαλεί στο Βόλο η κακοκαιρία Daniel.

Η Μαγνησία δοκιμάζεται άγρια από την κακοκαιρία Daniel που προκαλεί μεγάλες καταστροφές στο πέρασμά της, ειδικά από τον Βόλο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στον Βόλο, στην περιοχή Νεάπολη, η οδός Λαρίσης έχει πλημμυρίσει, με συνεργεία του δήμου και προσωπικό της Πυροσβεστικής να κάνουν απάντληση υδάτων.

Ήδη, υπάρχουν αναφορές για σπίτι και καταστήματα που έχουν πλημμυρίσει, με τους επιχειρηματίες να κάνουν λόγο για καταστροφή. «Ακούμε βροχή και τρέχουμε στα μαγαζιά. Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα. Πνιγόμαστε, ας μας βοηθήσει κάποιος» αναφέρει πολίτης της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Πληροφορίες υπάρχουν και για εγκλωβισμένους οδηγούς γύρω από το Πανθεσσαλικό στάδιο από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Συναγερμό σήμανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε πως στην ανατολική πλευρά του Πηλίου η κατάσταση είναι δύσκολη. Πυροσβέστες και μηχανήματα επιχειρούν όπου χρειάζεται, ενώ η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα.

«Εστάλη μήνυμα 112 να μην κάνει κανείς άσκοπες μετακινήσεις, γιατί θα υπάρξει πολύ νερό. Οι κατασκηνώσεις πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους και να φύγει ο κόσμος από το κάμπινγκ και την παραλία, γιατί θα πέσει τόσο νερό όσο θα έπεφτε σε μισό χρόνο. Η χαρακτηριστική μου έκφραση είναι “συναγερμός”», δήλωσε στο Mega.

Κεντρικές συνοικίες της πόλης έχουν πλημμυρίσει και δεν έχει φτάσει βοήθεια, καταγγέλλει κάτοικος του Βόλου. «Βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, δεν μπορώ να του ανοίξω να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Είναι πάνω από ένα μέτρο», είπε. «Είμαστε σε απόγνωση, από τις 06:00 το πρωί δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς. Ζητάμε βοήθεια. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να πνιγόμαστε ή να καιγόμαστε; Είμαστε σε απελπιστική θέση».

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΒΟΛΟΣ #ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ #ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.