Ανήλικοι πετούσαν πλακάκια, κλιματιστικά και τηλεοράσεις από ταράτσα στο Μοσχάτο

Ανήλικοι πετούσαν Ανήλικοι πετούσαν

Συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 31Αυγούστου στο Μοσχάτο, τρεις ημεδαποί για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

 

Συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 31Αυγούστου στο Μοσχάτο, τρεις ημεδαποί, 15 και 16 ετών και 14χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανήλικοι ανέβηκαν σε ταράτσα ιδιωτικού εγκαταλελειμμένου κτηρίου και πέταγαν αντικείμενα, όπως πλακάκια, πέτρες, παλιά κλιματιστικά, παλιές τηλεοράσεις κ.ά., προκαλώντας φθορές σε όχημα, ενώ τραυμάτισαν διερχόμενο άντρα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, εισήλθαν στο κτίριο, εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου - Ταύρου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Συνελήφθησαν επιπλέον και 3 εκ των κηδεμόνων των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η δικογραφία σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου - Ταύρου.

#ΑΝΗΛΙΚΑ #ΜΟΣΧΑΤΟ #ΤΑΡΑΤΣΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΑΤΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.