«Κάντε κάτι, βοηθήστε το παιδί μου, ο γιος μου πνίγεται»: Συγκλονισμένος ο πατέρας του 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι στην Τήνο

«Κάντε κάτι, βοηθήστε το «Κάντε κάτι, βοηθήστε το

«Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος αλλά κανείς δεν ενημέρωσε ότι ήταν επείγον», λέει ο πατέρας του 3χρονου που πνίγηκε στην Τήνο. 

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 3χρονου αγοριού, εάν το Κέντρο Υγείας του νησιού δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο όπως κάθε καλοκαίρι, ίσως ο γιος του να ζούσε σήμερα. Αλλά με νέες δηλώσεις του ο πατέρας του άτυχου παιδιού, ξεσπά λέγοντας πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και πως κανείς δεν ειδοποίησε την παιδίατρο πως πρόκειται για επείγον περιστατικό.

«Δεν είμαι καθόλου καλά αλλά δεν μπορώ να ακούω ό,τι να ‘ναι. Ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας λέει ότι το παιδί μου έφτασε στο κέντρο στις 9:02. Εγώ έχω βίντεο από κάμερες του μαγαζιού μου που το παιδί μου είναι ζωντανό 9:01. Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος αλλά κανείς δεν ενημέρωσε ότι ήταν επείγον! Το καταλαβαίνετε αυτό; Η παιδίατρος είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου. Καλό θα ήταν να ζητήσουν μία συγγνώμη αντί να βγάζουν ανακοινώσεις, δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού μου».

«Κάντε κάτι, πνίγεται»

Κρατώντας τον γιο του μελανιασμένο στα χέρια του και με τον ίδιο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο νεαρός πατέρας ζητούσε απελπισμένα βοήθεια από τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πατέρας έκλαιγε και έλεγε συνεχώς «κάντε κάτι, βοηθήστε το παιδί μου... ο γιος μου πνίγεται».

Ένας από τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε υπηρεσία γνώριζε από πρώτες βοήθειες καθώς είχε παρακολουθήσει σεμινάρια και κατάφερε να βγάλει δύο ρώγες σταφυλιού που είχαν σταθεί στο λαιμό του παιδιού. Αμέσως οι αστυνομικοί μετά το έβαλαν το παιδί στο περιπολικό και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί έπειτα από μάχη μιας ώρας να επαναφέρουν, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στον Πειραιά παρουσία των γονιών ενώ αναμένονται και αποτελέσματα στοχευμένων εξετάσεων για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του αγοριού.

«Από χθες ολόκληρο το νησί πενθεί, αυτή τη στιγμή στέλνουμε στην τελευταία του κατοικία τον μικρό Τζιοβάνι. Εγώ είμαι καλός φίλος με τον μπαμπά του και τον παππού του. Έχουν κλείσει όλα τα μαγαζιά στο νησί μας...» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας στο MEGA.

#ΤΗΝΟΣ #ΣΤΑΦΥΛΙΑ #ΓΙΟΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΠΝΙΓΗΚΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.