Χανιά: Προφυλακίζεται ο αστυνομικός που κατηγορείται για εκβιασμούς

Χανιά: Προφυλακίζεται ο Χανιά: Προφυλακίζεται ο

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο αστυνομικός που κατηγορείται για εκβιασμούς - Μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων κρίθηκε προφυλακιστέος

Μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων, ο 53χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος κατηγορείται για εκβίαση κατ' επάγγελμα, δωροληψία υπαλλήλου που αντίκειται στα καθήκοντά του και παράβαση καθήκοντος.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στην εκβίαση είχε απολογηθεί χθες και ο 29χρονος γιος τού 53χρονου, επίσης αστυνομικός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, σε έκτακτη γενική συνέλευση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων αποφάσισε την αποπομπή του 53χρονου από την Ένωση, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

#ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΕΛΑΣ #ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ #ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ #ΧΑΝΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.