Φωτιά στον Διόνυσο: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό, ο ένας ανήλικος

Φωτιά στον Διόνυσο: Δύο Φωτιά στον Διόνυσο: Δύο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για εμπρησμό σε δασική έκταση στον Διόνυσο.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος. Σήμερα, Πέμπτη 31/8, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε. ), ένας (1) ενήλικος άνδρας και ένας (1) ανήλικος, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε δασική έκταση στο Διόνυσο Αττικής.

Η σύλληψη έγινε εχθές το μεσημέρι (ανάμεσα σε Δροσιά και Διόνυσο). Το περιστατικό ήταν στη θέση κόκκινο χωράφι στο Διόνυσο. Είναι ημεδαποί. Ο ανήλικος είναι 15 ετών και ο ενήλικας 21. Σήμερα πάνε στον εισαγγελέα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

#ΦΩΤΙΑ #ΦΩΤΙΑ_ΤΩΡΑ #ΔΙΟΝΥΣΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.