Σάμος: Συλλήψεις για «κατάληψη» παραλιών με ομπρέλες και ξαπλώστρες

Σάμος: Συλλήψεις για Σάμος: Συλλήψεις για

Συλλήψεις για «κατάληψη» παραλιών με ομπρέλες και ξαπλώστρες έκανε η ΕΛΑΣ (και) στη Σάμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν (29-08-2023) στη Σάμο, τέσσεροι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις στις οποίες οι συλληφθέντες ήταν είτε ιδιοκτήτες είτε υπεύθυνοι λειτουργίας, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί, κατά περίπτωση, σε χώρους παραλίας, ομπρέλες και ξαπλώστρες των επιχειρήσεων, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τεσσάρων (4) ακόμη ατόμων για παραβάσεις της ίδιας νομοθεσίας. Διενεργείται προανάκριση από αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

#ΣΑΜΟΣ #ΟΜΠΡΕΛΕΣ #ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΕΛΑΣ #ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.