Υπό μερικό έλεγχοι οι φωτιές σε Πισσώνα Ευβοίας και Βαρόσι Έδεσσας

Υπό μερικό έλεγχοι οι Υπό μερικό έλεγχοι οι

Η φωτιά που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή Πισσώνας Ευβοίας τέθηκε υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πισσώνας Ευβοίας. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ από αέρος επιχείρησαν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Επίσης, υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση στις παρυφές του παραδοσιακού οικισμού Βαρόσι Έδεσσας. Στο σημείο παραμένουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ νωρίτερα επιχείρησε ελικόπτερο. Η φωτιά ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, η οποία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν απειλήθηκε.

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πισσώνας Ευβοίας. Επιχειρούν 28 #πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ επιχείρησαν 4 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ .

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 30, 2023

 

#ΦΩΤΙΑ #ΦΩΤΙΕΣ #ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΕΥΒΟΙΑ #ΕΔΕΣΣΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.