Ίλιον: Απείλησαν 17χρονο με μαχαίρι και του πήραν το κινητό, καρέ - καρέ η καταδρομική επίθεση

Ίλιον: Απείλησαν 17χρονο με Ίλιον: Απείλησαν 17χρονο με

Καρέ - καρέ καταγράφηκε η θρασύδειλη επίθεση δύο ανδρών στο Ίλιον που έβγαλαν μαχαίρι και ανάγκασαν έναν 17χρονο να τους παραδώσει το κινητό του.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος στο Ίλιον κατέγραψε τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να πατάει απότομα το φρένο και να σταματά το όχημα του. Μέσα από το όχημα βγαίνουν δύο νεαροί άντρες.

Στο πεζοδρόμιο βρίσκεται ένας ανήλικος, 17 ετών, ο οποίος δείχνει να περπατά αμέριμνος όταν οι δύο άντρες ορμούν καταπάνω του και πριν προλάβει να αντιδράσει βγάζουν μαχαίρι και τον απειλούν να τους παραδώσει το κινητό του.

Ο 17χρονος δίνει το κινητό και τότε οι δύο άντρες μπαίνουν στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται.

Το περιστατικό έλαβε μέρος μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του 17χρονου, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, και έφερε στο φως το Mega.

#ΙΛΙΟΝ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΚΙΝΗΤΟ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.