Κρήτη: Τι είπε στην απολογία του ο 22χρονος που πυροβόλησε 29χρονο για μία προσπέραση, «φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Κρήτη: Τι είπε στην Κρήτη: Τι είπε στην

Το πρωί της Δευτέρας απολογήθηκε στις αρχές ο 22χρονος που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Αυγούστου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, μέτα τις 12:00 πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος και προχώρησε στην απολογία του, καθώς υπέβαλε υπόμνημα στην ανακρίτρια, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος.

Έτσι, οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Οδηγούσα το αυτοκίνητο φίλου μου κι ενώ πορευόμουν, παρατήρησα ότι το μπροστινό αυτοκίνητο πήγαινε πολύ αργά. Pροσπάθησα να το προσπεράσω βγάζοντας φλας, όμως μου έκλεινε το δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ.

Σταμάτησα το αυτοκίνητό προκειμένου να του δώσω χρόνο να απομακρυνθεί. Ξαφνικά σταμάτησε κι εκείνο μπροστά μου, άνοιξα το παράθυρο και ζήτησα εξηγήσεις. Ο 29χρονος άρχισε να μου μιλάει χυδαία κι έκανα αναστροφή για να γυρίσω σπίτι μου.

Σταμάτησα λίγο πιο κάτω για να πάρω έναν φίλο μου. Τότε είδα το αυτοκίνητο του 29χρονου να περνά από μπροστά μου, να κάνει αναστροφή και να έρχεται κατά πάνω μου.

Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άρπαξα το πιστόλι τύπου στυλό που είχα μαζί μου και πυροβόλησα χωρίς να βλέπω καθαρά από τα δυνατά φώτα, με την ελπίδα να φοβηθεί από τον ήχο και να μην πέσει πάνω μου.

Τότε το αυτοκίνητο του 29χρονου έκανε ελιγμό και βρήκα την ευκαιρία να φύγω, είναι η τελευταία εικόνα που έχω», είπε στο Mega.

#ΚΡΗΤΗ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #22χρονος #29χρονος #ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.