Ιπτάμενα λυόμενα στον Κηφισό... «σκορπούν τον τρόμο» σε ανυποψίαστους οδηγούς

Ιπτάμενα λυόμενα στον Ιπτάμενα λυόμενα στον

Φορτηγά στον Κηφισό μεταφέρουν λυόμενα σπίτια αγνοώντας τελείως τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

 

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο οδηγός διερχόμενου οχήματος στη λεωφόρο Κηφισού με φορτηγά να μεταφέρουν λυόμενα σπίτια, τα οποία κυριολεκτικά ήταν «στον αέρα», καθώς μόνο ένα μέρος της επιφάνειάς τους ακουμπούσε στην καρότσα των φορτηγών.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο πρόκειται για δύο νταλίκες με τρέιλερ που κινούνται στο ρεύμα της ανόδου της Εθνικής με τις τροχοβίλες να... ίπτανται.

Κληθείσα να εξηγήσει αν ήταν νόμιμη η μετακίνηση, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε - μιλώντας στον ΣΚΑΪ - πως «για τη μετακίνηση τέτοιων φορτίων στο οδικό δίκτυο χρειάζεται ειδική άδεια διέλευσης, η οποία γίνεται από αρμόδια Αρχή της περιφέρειας, ενώ η ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά τέτοιων φορτίων τοποθετεί ειδικό συνοδευτικό όχημα με σήμανση τόσο για την ασφάλεια του φορτίου όσο και για την ασφάλεια των οδηγών που βρίσκονται κοντά σε αυτό».

Πρόσθεσε δε, πως η παράβαση επισύρει βαρύτατα πρόστιμα άνω των 5.000 ευρώ, ανάλογα με τις διαστάσεις του φορτίου που μεταφέρει το όχημα και προβλέπεται και η ακινητοποίηση του οχήματος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.