Ανείπωτη τραγωδία στη Λέσβο: Tέσσερα ανήλικα παιδιά πνίγηκαν σε ναυάγιο με μετανάστες

Ανείπωτη τραγωδία στη Ανείπωτη τραγωδία στη

Τέσσερα νεκρά παιδιά και 18 διασωθέντες είναι ο τραγικός απολογισμός ναυαγίου με πρόσφυγες, σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου, ανοιχτά του Μανταμάδου στη Λέσβο. 

Ναυάγιο Ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες και μετανάστες σημειώθηκε στα βορειοανατολικά της Λέσβου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τέσσερα νεκρά παιδιά και 18 διασωθέντες είναι ο απολογισμός ναυαγίου βάρκας με πρόσφυγες και μετανάστες σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου νωρίς το πρωί, ανοιχτά του Μανταμάδου. Οι διασωθέντες, όπως και οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

«Στις 6 τα ξημερώματα, σε Τουρκικά χωρικά ύδατα ανοιχτά της Λέσβου, το Λιμενικό Σώμα διέσωσε 23 άτομα. Δυστυχώς, παρά τις πρώτες βοήθειες που τους παρασχέθηκαν, τα 4 εξ’ αυτών κατέληξαν. Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή πρόκειται για ένα αγόρι 8 ετών, και τρία κορίτσια 14 ετών, 8 ετών και 11 μηνών.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια των συνανθρώπων μας. Κάθε μέρα οι γυναίκες και οι άνδρες του ελληνικού Λιμενικού Σώματος κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Είναι επιτακτική ανάγκη τα άθλια δίκτυα λαθροδιακινητών, που εκμεταλλεύονται ταλαιπωρημένους ανθρώπους να χτυπηθούν στη ρίζα τους», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

#ΝΑΥΑΓΙΟ #ΛΕΣΒΟΣ #ΜΥΤΙΛΗΝΗ #ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΠΝΙΓΗΚΑΝ #ΑΝΗΛΙΚΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.