Ανθρωποκυνηγητό στη Μαγνησία για ψυχανώμαλο που αποπειράθηκε να βιάσει θηλυκή φοράδα αφού πρώτα την παστούρωσε

Ανθρωποκυνηγητό στη Ανθρωποκυνηγητό στη

Ενα πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν άντρα, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει άλογο!

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα taxydromos.gr, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, την Παρασκευή, 25 Αυγούστου, ένας άντρας από την περιοχή του κεντρικού Πηλίου, πήγε σε κτήμα στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων και αποπειράθηκε να βιάσει μία θηλυκή φοράδα!

«Το έριξε κάτω, του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (σ.σ. παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις», αναφέρει ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία. «Ευτυχώς εκείνη την ώρα επέστρεφε ο ιδιοκτήτης και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμετική πράξη του. Τον κυνηγήσαμε αλλά χάθηκε…», περιέγραψε ο καταγγέλων στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το πρωτοφανές συμβάν.

Οι Αρχές της Μαγνησίας έχοντας πλέον στη διάθεσή τους τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως δράστη, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του

#ΜΑΓΝΗΣΙΑ #ΑΛΟΓΟ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΖΩΟΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.