Συναγερμός στην Πάρνηθα: Εθελοντές εντόπισαν κρανίο στα καμένα

Συναγερμός στην Πάρνηθα: Συναγερμός στην Πάρνηθα:

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα φαίνεται πως βρέθηκαν εθελοντές στη Φυλή, καθώς εντόπισαν ανθρώπινο κρανίο μέσα στα καμένα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ έπειτα από τον εντοπισμό καμένου κρανίου στην περιοχή της Φυλής από εθελοντές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εθελοντές και εθελόντριες είχαν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να περιθάλψουν ζώα που βρέθηκαν στο πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς. Αμέσως μόλις εντόπισαν το μακάβριο εύρημα ειδοποίησαν τις Αρχές και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο.

Το καμένο κρανίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εξεταστεί από τα ειδικά κλιμάκια και να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με κάποια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.

#ΦΩΤΙΑ #ΠΑΡΝΗΘΑ #ΚΑΜΕΝΑ #ΚΡΑΝΙΟ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.