Μια νεκρή σε σοκαριστικό τροχαίο στο Αίγιο - Το αυτοκίνητο χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε

Μια νεκρή σε σοκαριστικό Μια νεκρή σε σοκαριστικό

Ανατριχιαστικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια γυναίκα και ένα ακόμα άτομο σοβαρά τραυματισμένις σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενημερωτικής ιστοσελίδας pelop.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο 175ο χλμ. της εθνικής οδού, στο ύψος του Αιγίου, λόγω εκτροπής οχήματος στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, τη στιγμή που σύμφωνα με την υπάρχουσα ενημέρωση, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν ΙΧ χτύπησε σε μπάρες και στη συνέχεια, αναποδογύρισε, ενώ από το τροχαίο υπάρχει και ένα ακόμα άτομο σοβαρά τραυματισμένο.

Αμφότεροι ήταν εγκλωβισμένοι και απεγκλωβίστηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

#ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΝΕΚΡΗ_ΓΥΝΑΙΚΑ #ΑΙΓΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.