Μπουρίνι από το... πουθενά σάρωσε την Καλαμάτα - Από θαύμα σώθηκε μια οικογένεια

Μπουρίνι από το... πουθενά Μπουρίνι από το... πουθενά

Σημαντικές ζημιές άφησε πίσω του, το ξαφνικό μπουρίνι που σάρωσε την Καλαμάτα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Μια οικογένεια που βρισκόταν στην οδό Σαλαμίνος, στη Μαρίνα της Καλαμάτας, σώθηκε από θαύμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν εν κινήσει, καταπλακώθηκε από ένα δέντρο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Χρειάστηκε μάλιστα και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1

Σημαντικές επίσης υλικές ζημιές από πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πάρκο του λιμενικού, πλησίον της γεφυροπλάστιγγας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2

Μάλιστα παρέες που κάθονταν στο σημείο γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στους δρόμους της πόλης βρίσκονται ήδη συνεργεία του δήμου και η δημοτική αστυνομία ερευνώντας και για αλλά σημεία που πιθανώς έχουν δημιουργηθεί ζητήματα ενώ και η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται από την πρωτη στιγμή στα σημεία που παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες των ζημιών που προκάλεσε το μπουρίνι και στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας. Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν και σε κατάστημα στην «πίστα καρτ» της δυτικής παραλίας της Καλαμάτας.

#ΚΑΛΑΜΑΤΑ #ΜΠΟΥΡΙΝΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.