Άγριο επεισόδιο για τις ταυτότητες: Φώναξε «πουλημένο και προδότη» τον ιερέα και τον χαστούκισε

Άγριο επεισόδιο για τις Άγριο επεισόδιο για τις

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης και ενός ιερέα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκκλησία Online, η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του σήμερα το πρωί έξω από την Εκκλησία που λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

'Ολα ξεκίνησαν ΄΄οταν η γυναίκα και μάνα 2 παιδιών ζήτησε το λόγο από τον παπά γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για το ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Εκείνος της απάντησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιρέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

 

#ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ #ΕΥΒΟΙΑ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΠΑΠΑΣ #ΙΕΡΕΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.