Η πιθανή στιγμή του εμπρησμού στη Χαλκίδα, το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη του 52χρονου

Η πιθανή στιγμή του Η πιθανή στιγμή του

Το βίντεο που οδήγησε τις αρχές στην σύλληψη 52χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό στη Χαλκίδα σε βαθμό κακουργήματος και τη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή εμπρησμού στη Χαλκίδα παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Πρόκειται για το βίντεο που οδήγησε τις Αρχές Ασφαλείας στη σύλληψη 52χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και τη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Το ντοκουμέντο προέρχεται από κάμερες ασφαλείας εργοστασίων στην περιοχή Δοκός, στη Χαλκίδα, όπου ξέσπασαν δύο εστίες φωτιάς σε απόσταση μόλις 200 μέτρων μεταξύ τους. Όπως φαίνεται σε αυτό, ο εμπρηστής σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, δίπλα στο νεκροταφείο της Χαλκίδας και λίγη ώρα αργότερα -ακριβώς σε εκείνο το σημείο- ξέσπασε η εστία της πυρκαγιάς.

#ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΧΑΛΚΙΔΑ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΕΛΑΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.