Τρόμος από μία... οχιά στην κεντρική πλατεία της Λαμίας

Τρόμος από μία... οχιά στην Τρόμος από μία... οχιά στην

Μία οχιά έγινε αντιληπτή από περαστικούς στην κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Μετά τον πρώτο πανικό διαπιστώθηκε ότι το ερπετό ήταν νεκρό. Η οχιά βρέθηκε ξαφνικά στην κεντρική πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Παρόλ' αυτά δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος, αφού το ερπετό δεν ήταν στη ζωή.

Οι οχιές είναι από τα μικρά σε μέγεθος είδη φιδιού, όπως και η συγκεκριμένη που ήταν περίπου 35-40 εκατοστά. Ξεχωρίζουν από το κέρατο (απόφυση) στο ρύγχος τους, το πλατύ τους κεφάλι και το μάτι που είναι κατακόρυφο σαν της γάτας.

Τα σχέδια στη ράχη της δεν είναι αντιπροσωπευτικά και κάποιους μπερδεύουν, αλλά γενικά υπάρχει αυτό το ζιγκ ζαγκ που συνήθως είναι συνεχές. Είναι χοντρά φίδια που καταλήγουν σε μία απότομα λεπτή ουρά, όπως το φίδι που βρέθηκε στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

#ΟΧΙΑ #ΛΑΜΙΑ #ΕΡΠΕΤΑ #ΑΓΡΙΑ_ΖΩΑ #ΦΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.