Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άντρας που είχε στο σπίτι του... 29 κιλά κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη

Περισσότερα από 29 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν στο σπίτι αλλοδαπού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη χθες από την αστυνομία.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 29 κιλών και 23 γραμμαρίων.

Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, που κατείχε παράνομα, ενώ κατασχέθηκαν επίσης 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΚΑΝΝΑΒΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.