Φωτιές: «Θα αποδείξουμε ότι υπήρξε παρέμβαση σε όλα τα μέτωπα»

Φωτιές: «Θα αποδείξουμε ότι Φωτιές: «Θα αποδείξουμε ότι

Μια εβδομάδα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αλεξανδρούπολη, Δαδιά, Εύβοια, Βοιωτία, Ασπρόπυργο, Φυλή και Πάρνηθα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός ξεκαθαρίζει ότι τα πολλαπλά μέτωπα που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα στη χώρα προβληματίζουν τις αρχές που πλέον κάνουν λόγο για κακόβουλες ενέργειες.

«Θα καταφέρουμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει παρέμβαση σε αυτά τα μέτωπα» δήλωσε ο Γιάννης Αρτοποιός - μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Παρασκευής. Όπως τόνισε, μάλιστα, στις έρευνες που διεξάγονται για τους εμπρησμούς εμπλέκονται πλέον η ΕΥΠ και Τμήμα Αντιμετώπισης Πυρκαγιών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, αναζητούνται δύο άτομα στην Έυβοια ως ύποπτα για εμπρησμό. Σε ιδιαίτερη αναφορά του στην περιοχή τόνισε ότι «στη Θήβα, είχαμε 4 και 5 πυρκαγιές εν εξελίξει. Η Βοιωτία είχε περικυκλωθεί κάποια στιγμή από παντού. Αυτή την στιγμή το πιο σοβαρό πρόβλημα αφορά την Υλίκη ενώ καλυτερα πάει η πυρκαγιά στο Στείρι».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «αυτά τα διαφορετικά συμβάντα, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, κάνουν πιο δύσκολη την αντιμετώπισή τους» επισημαίνοντας πόσο δύσκολη είναι η διαχείρισή τους. Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχει συλλεγεί υλικό και μαρτυρίες για εμπρησμούς σε όλα τα μέτωπα.

#ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ #ΦΩΤΙΕΣ #ΒΟΙΩΤΙΑ #ΠΑΡΝΗΘΑ #ΕΥΒΟΙΑ #ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.