Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Δοκό Χαλκίδας - Μήνυμα του 112 για το Στείρι Βοιωτίας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Δοκό Χαλκίδας - Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Στείρι Βοιωτίας

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Δοκός Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική είχαν εκδηλωθεί δύο διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς σε απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους, σε δασική έκταση στο Δοκό, βορειανατολικά της πόλης της Χαλκίδας. Η μία εκδηλώθηκε στις 16.55 και η δεύτερη στις 17.02.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εννέα οχήματα ενώ από αέρος συνέδραμε ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα, μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Στείρι Βοιωτίας προκειμένου να απομακρυνθούν προς Δίστομο.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Στείρι Βοιωτίας απομακρυνθείτε προς Δίστομο Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

#ΦΩΤΙΑ #ΧΑΛΚΙΔΑ #ΜΕΡΙΚΟ_ΕΛΕΓΧΟ #112 #ΒΟΙΩΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.